به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت: خوشبختانه در شورای چهارم شاهد رویکردی متفاوت از دورههای گذشته هستیم و توانستیم به جامعه این مهم را القا نماییم که 2 طیف سیاسی متفاوت حاضر در شورا در آنجایی که بحث مصلحت شهر و شهروندان مطرح میشود با نگاهی یکسان و رویکردی کارشناسانه به موضوعات پرداختهاند.
وی طرح تفصیلی و طرحهای موضعی و موضوعی را برشی از راهبردهای 17 گانه طرح جامعه دانست و تصریح کرد: از آنجایی که طرح تفصیلی شهر تهران با 5 سال تأخیر در حال اجراست بخشی از موضوعات آن که سابقاً الزام اجرایی داشتهاند هم اکنون دیگر اولویتی ندارند.
سالاری با بیان این که همزمان با پیشرفت تکنولوژی، اتفاقات گوناگونی بصورت روزانه در کلانشهرهای کشور رخ میدهد، یادآور شد: در کشورهای توسعه یافته طرحهای استراتژیک سالانه و ماهانه در حال اجراست، چرا که الزاماتی در فرآیندهای شهرسازی اتفاق میافتد که میبایست برای هر ماه و هر سال برنامه ای استراتژیک در نظر گرفته شود.
رئیس کمیسون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران ابراز امیدواری کرد که در شورای چهارم شاهد نویدهای خوشایندی باشیم و اظهار داشت: نتیجه رویکردهای کارشناسی در شورا این بوده که در فرآیند تدوین برنامه و بودجه سال 93 توانستیم بودجه معاونت شهرسازی و معماری را حدود 3 برابر افزایش دهیم.
سالاری در ادامه نوسازی بافت های فرسوده را جزء اصلی ترین اولویت های مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: آلودگی هوا را همین الان استشمام می کنیم و می دانیم که سالانه حدود 300 هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند اما چون زلزله اتفاق نیفتاده، اهمیت موضوع نوسازی بافتهای فرسوده مغفول مانده که امیدواریم با رویکردها و سیاستهای شهرداری تهران و تعاملات میان دولت و شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.
وی با اعلام اینکه بافتهای فرسوده شهر تهران یک فرصت جهت تحقق شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی هستند، خاطرنشان کرد: ضوابط نما دارای یکسری احکام سلبی، ایجابی و توسعهای است که شایسته است در قالب احکام توسعهای، بستههای تشویقی برای نماسازی به سبک اسلامی و ایرانی مدنظر قرار گرفته شود.
انتهای پیام/