تاریخچه استفاده از پوست انسان در صحافی کتاب‌ها به قرن هفدهم در اروپا باز می‌گردد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،محققان دانشگاه هاروارد معتقدند یکی از کتاب‌های قدیمی که در کتابخانه این دانشگاه وجود دارد با استفاده از پوست انسان جلد شده است.

 

کتاب "فرجام‌های روح" (Destinies of the Soul) از سال ۱۹۳۰ در کتابخانه هاوتون دانشگاه هاروارد نگهداری می‌شده است.

 

آن طور که به نظر می‌رسد، آرسن هوسای، نویسنده کتاب آن را در میانه‌های دهه ۹۰-۱۸۸۰ به دوست خود دکتر لودویک بولند داده است.

 

پس از آن دکتر بولند، گویا کتاب را با استفاده از پوست جسد یکی از بیماران زن کم‌توان‌ذهن خود که بر اثر مرگ طبیعی جان داده بوده است، جلد می‌کند.

 

به گزارش بی بی سی(BBC)، رسانه دولتی انگلیس، تاریخچه استفاده از پوست انسان در صحافی کتاب‌ها به قرن هفدهم در اروپا باز می‌گردد.

 

اسناد و گزارش‌هایی از قرن نوزدهم بر جای مانده که در آنها به استفاده از جسد اعدامیان در کالبدشکافی و علوم پزشکی و مصرف پوست آنها برای صحافی کتاب‌ها اشاره ‌شده است.

 

در داخل این کتاب تازه پیدا شده یادداشتی از دکتر بولند قرار دارد که در آن نوشته روی جلد این کتاب "برای حفظ زیبایی‌اش" چیزی نوشته نشده است.

 

در این یادداشت دکتر بولند همچنین نوشته "من این کتاب را با استفاده از پوست پشت یک زن جلد کردم و فکر می کنم کتابی که در مورد روح آدمی صحبت می‌کند، شایسته داشتن جلدی از پوست آدمیزاد است."

 

گمان می‌رود این تنها کتاب با جلدی از پوست انسان باشد که در یکی از کتابخانه‌های دانشگاه هاروارد نگهداری می‌شود.

 

نکته جالب اینجاست که بی بی سی، این خبر را به عنوان یک خبر عادی علمی منتشر ساخته ا
برچسب ها: جنایت ، اروپایی ها ، صحافی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار