محمدرضا عمرانی متخصص گوش حلق و بینی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پیرامون ورود حشرات به مجرای گوش گفت: این مسئله به ندرت اتفاق میافتد و شایعترین حالت آن هنگامی است که فرد در محیطی که حشرات زیادی وجود دارند بر روی زمین بخوابد.
وی افزود: در صورتیکه حشره وارد شده به گوش زنده باشد از آنجایی که حرکت میکند میتواند صدای بسیار شدیدی ایجاد کند پس در قدم اول بهترین کار این است که حشره را بیحرکت کنیم.
وی تاکید کرد: در این حالت ورود هر شی به داخل گوش مجاز نیست به خصوص در افرادی که در گذشته دچار آسیب پرده گوش بودهاند.
محمدرضا عمرانی گفت: برای بیحرکت کردن حشره باید یک مایع مناسب به درون مجرای گوش ریخته شود که بهتر است این مایع یک روغن گیاهی مخصوصا روغن زیتون باشد و در صورت نبودن آن میتوان از آب استفاده کرد.
وی اضافه کرد: مقدار مایع ریخته شده باید متناسب با حجم داخل گوش باشد و در یک فرد طبیعی حجم کانال گوش یک و نیم سی سی است که این مقدار تقریبا معادل 15 تا 16 قطره میباشد.
وی ادامه داد: از آنجایی که مقداری از حجم گوش توسط حشره اشغال شده است ریختن 10 قطره از مایع مورد نظر میتواند کافی باشد اما در صورتیکه بعد از انجام این عمل باز هم حرکتی از حشره احساس شود باید این عمل را ادامه داد.
وی اظهار کرد: پس از اقدامات اولیه فرد باید به درمانگاه یا اورژانس مراجعه کند تا با تجهیزات کافی و دید مستقیم اقدام به برداشتن حشره شود.
وی یادآور شد: قبل از مراجعه به پزشک افراد نباید با استفاده از اجسام خارجی سعی در خارج نمودن حشره کنند چرا که بدن حشرات بندبند بوده و ممکن است قسمتی از بدن آنها جدا شده و درگوش باقی بماند.
انتهای پیام/