چاقی و نیز چربی در هر سنی که باشد بارزترین علامت هشدار در بروز کبد چرب است.

دکتر علیرضا دلاوری فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: برخلاف تصور عموم افراد درحال حاضر هیچ دارویی برای درمان کامل کبد چرب تاکنون کشف نشده البته به غیر از کاهش وزن زیرا لاغر شدن و کاهش وزن تنها داروی قطعی برای درمان کبد چرب است و گاها نسخه‌های درمان کبد چرب که نوشته می‌شوند اثری در کاهش وزن و درمان قطعی آن ندارند.

وی با اشاره به اینکه کبد چرب جز بیماریهای سندرم متابولیک است که صرف نظر از فاکتورهای ژنتیکی در اثر سهل‌انگاری خود افراد در نتیجه شیوه تغذیه نادرست‌شان به وجود می‌آید تاکید کرد: مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه، غذاهای فاقد چربی‌های ترانس بالا، ورزش و پیاده‌روی تنها راهکارهای عملی برای درمان کبد چرب است که در غیر این صورت و بر اثر بی‌توجهی به آن طی 15 الی 10 سال بعد از ایجاد این عارضه فیبروم و نیز سیروز کبدی دستاورد کبد چرب می‌شود.

علیرضا دلاوری دیابت و پرفشاری خون را از دیگر بیماریهای سندرم متابولیک عنوان کرد که درصد بالایی از بروز آنها به رژیم‌های غذایی اشتباه افراد باز می‌گردد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Mexico
محمد
۱۸:۵۸ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
باسلام.من محمد هستم. ۳۱ سال دارم. قبلاً از داروهای استروعیدی مصرف کردم در بدنسازی. بعداز دست‌کشیدن از ورزش کاملا دور کمرم کناره پهلو چربی اضافه آورده و به هیچ عنوانی نمیره. من زیرنظر پزشک بودم برای مسابقات بوکس با اینکه بهترین تغذیه رژیمی داشتم برای مسابقات بوکس باوجود اینکه ورزش فوق هوازی هست و وزن هم به اندازه درست کم شد زیرنظر پزشک. بازهم این چربی کناره و پشت پهلو نرفت. سطح شکم من مسطح و حدودا شصت درصد ماهیچه ای. ولی جای تعجبه که چرا کنار پهلو دارم. و با هیییچ کاری ازبین نمیره... ازنظرشما این وابسته به کبد چرب هست که استروعیدی شده.... لطفاً خواهشاً فیدبک دهید باکمال تشکر