به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اطلاع رساني جامعه دريايي ايران (مانا)، محسن سليماني، مدير ملي طرح حفاظت از تالاب هاي ايران گفت: در اين مرحله از احيا و نجات درياچه اروميه کشاورزان در مجموعه آموزش هايي در قالب مدرسه در مزرعه ، فنون عملي کشاورزي پايدار را فرا مي گيرند و در فعاليت هاي روزانه خود در مزرعه استفاده مي کنند.
محسن سليماني گفت : طرح کشاورزي پايدار در حوضه آبريز درياچه اروميه و فعاليت مشارکتي و بين بخشي سازمان حفاظت محيط زيست و سازمان هاي جهاد کشاورزي استان هاي آذربايجان غربي و شرقي درحال اجراست.
سليماني افزود: پس از امضاي تفاهم نامه ميان جهاد کشاورزي و سازمان حفاظت محيط زيست براي همکاري در حمايت از گسترش فعاليتهاي کشاورزي پايدار در حوضه درياچه اروميه، با تلاش طرفين هم اکنون فعاليت هاي پروژه در سطح محلي و جوامع روستايي در حال اجراست و در اين مرحله از کار، کشاورزان در مجموعه آموزش هايي در قالب "مدرسه در مزرعه" تکنيک ها و فنون عملي کشاورزي پايدار را ياد مي گيرند.
مدير ملي طرح حفاظت از تالاب هاي ايران تصريح کرد : روش هاي مشارکتي و استفاده از ظرفيت هاي جوامع محلي همراه با آموزش هاي عملي، اصولي ترين اقدام در کمک به احيا و نجات درياچه اروميه است که در حال حاضر در 40 قسمت از حوضه آبريز درياچه اروميه و در بخش فعاليت هاي کشاورزي در دست انجام است.
وي ادامه داد: با ادامه اين روند در اين حوضه شاهد فعاليت هاي کشاورزي پايداري خواهيم بود که نه تنها سازگار با محيط زيست است ، بلکه منافع کشاورزان را نيز تأمين خواهد کرد.
سليماني با اشاره به برگزاري کارگاه آموزشي شهرستان مياندوآب در هفته گذشته اظهار داشت: در اين کارگاه کارشناسان جهاد کشاورزي همراه با محيط زيست حضور داشتند و علاوه بر آموزش مسائل فني به آموزش و بيان مسائل مرتبط با تالاب ها و درياچه اروميه پرداختند.
طر ح کشاورزي پايدار حوضه آبريز درياچه اروميه با حمايت مالي دولت ژاپن و پشتيباني برنامه عمران سازمان ملل UNDP و در قالب طرح حفاظت از تالاب هاي ايران در سازمان حفاظت محيط زيست در حال اجراست.
انتهای پیام/