معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تلاش می‌کنیم زنجیره ارزش افزوده در صنعت داروسازی را تقویت و فرصت‌های جدیدی از کسب و کار در این بخش فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمود شیخ زین الدین معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: فعالیت‌های دانش بنیان باید از موضوع صرفا علمی به فعالیت اقتصادی تبدیل شود چرا که تحقق آن برای توسعه دانش الزامی است که در اقتصاد مقاومتی متبلور خواهد شد. 

شیخ زین الدین، کسب درآمد از فعالیت های دانش بنیان را برای اجرای کامل موضوع اقتصاد مقاومتی در کشور ضروری دانست و گفت: به منظور اقتصادی کردن فعالیت‌های دانش بنیان در کشور نیازمند ایجاد و تعریف زنجیره ارزش هستیم که با ایجاد این زنجیره، موفق خواهیم شد اهداف و برنامه‌هایی را که برای توسعه علمی و فناوری در کشور ترسیم شده است رنگ تحقق ببخشیم. 

وی، با بیان اینکه نامشخص بودن نحوه شکل گیری زنجیره ایجاد ارزش اینک مشکلی جدی برای تبدیل شدن فعالیت‌های دانش بنیان به فعالیتی اقتصادی است، افزود: تلاش می کنیم با بهره گیری از فعالان این بخش و استفاده از نظرات و دیدگاه‌های آنان با شناسایی چالش‌های فراروی تجاری سازی و اقتصادی کردن فعالیت‌های دانش بنیان نسبت به ایجاد زنجیره ارزش افزوده در این بخش اقدام کنیم. 

دکتر شیخ زین الدین، به فعالیت شرکت‌های مختلف دانش بنیان در حوزه تولید دارو در کشور اشاره کرد و با بیان اینکه، دارو سازی فعالیتی بر پایه دانش است که باید آن را به فعالیتی اقتصادی در جامعه تبدیل کرد، ابراز کرد: اینک با این پرسش رو به رو هستیم که آیا فعالی‌های صورت گرفته در حوزه داروسازی کشور برای تولید کنندگان آن ارزش افزوده ایجاد می‌کند و اگر اینگونه نیست باید با اتخاذ راهکارها و تدابیر لازم موانعی را که سبب می‌شود سود اصلی به دست شرکت‌های تولید کننده نرسد را شناسایی و برای برطرف کردن آن اقدام کنیم. 

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تاکید بر اینکه این معاونت تلاش دارد فعالیت‌های علمی و دانش بنیان را به توانمندی اقتصادی برساند، گفت: در گذشته به موضوع تقاضا در حوزه دانش کمتر توجه می شد و بیشتر تمرکز بر روی عرضه آن بود اما اینک، ایجاد تقاضا برای دانش به یکی از رویکردهای اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تبدیل شده است. 

وی همچنین تاکید کرد: در این معاونت تلاش می‌شود زنجیره ارزش افزوده در صنعت دارو سازی و نیز دیگر صنایع دانش بنیان را ایجاد و فرصت‌های جدیدی از کسب و کار با تکیه بر توان بالقوه شرکت‌های دانش بنیان را با بهره گیری از نهاد سازی و جبران خلاءهای موجود در این بخش فراهم کنیم که در این راستا می طلبد ذی نفعان با بررسی مشکلات و ارایه راهکارهای خود بستر لازم را برای تحقق این هدف ایجاد کنند. 

دکتر شیخ زین الدین در پایان بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قصد ورود به وظایف و کارکرد وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر را ندارد بلکه تلاش می‌کند با اصلاح رویه‌ها و عملکردها، برنامه‌ها و طرح‌های نوآورانه‌ای که قابلیت تجاری سازی دارند را با همفکری وزارتخانه های ذی ربط، عملی کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.