به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مسوول واحد باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان داراب گفت: هر ساله گرده افشانی انجیرستانهای شهرستان داراب که عمدتا در مناطق کوهستانی این شهرستان قرار دارند از اوایل خردادماه شروع شده و تا اوایل تیرماه و در سه نوبت انجام می گیرد.
وی افزود: میزان برداشت محصول از هر هکتار یک تن است و از مزایای انجیر شهرستان داراب دیم و ارگانیک بودن آن است.
جباری ادامه داد: روستاهای نوایگان با 2700 هکتار و مروارید با 2200 هکتار سطح زیرکشت عمده ترین روستاهای تولید کننده این محصول در شهرستان به شمار می روند.
انتهای پیام/س