رئیس دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات با اشاره به اهمیت انتشار نشریات علمی این دانشکده، گفت: هم اکنون چهار نشریه علمی – پژوهشی با عناوین تاریخ و تمدن اسلامی، ادیان و عرفان، پژوهش.. فقه و جستارهای فلسفی در این دانشکده منتشر می‌شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و  به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر مجید اکبری، رئیس دانشکده الهیات و فلسفه این واحد دانشگاهی، با اشاره به روند رو به رشد اقبال نسبت به تحصیلات تکمیلی در کشور و توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به افزایش کمیت و کیفیت در آموزش عالی و ایجاد رشته‌های میان رشته ای در مقاطع تحصیلات تکمیلی، بر برنامه‌های آینده این دانشکده در این حوزه تاکید و تصریح کرد: بر  این اساس، دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات، در آینده نزدیک، با توجه به توانمندی اعضاء هیأت علمی و ظرفیت‌های دانشکده، اقدام به تأسیس رشته‌های جدید از جمله رشته‌های میان‌رشته ای اخلاق پزشکی و مطالعات علم و فن آوری می‌کند. 

وی چشم انداز دانشکده در زمینه‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و ... را بر پایه دو محور سمت دهی پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان به سوی ارائه راهکارهای سودمند برای رفع مشکلات و مواجهه با مسائل جاری فرهنگی کشور در حیطه‌های مرتبط با رشته‌های این دانشکده دانست و خاطرنشان کرد: مشارکت با سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی کشور، در طرح های فرهنگی، در دستور کار دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات قرار دارد.

دکتر اکبری بر لزوم تنوع سازی درآمدهای دانشگاه و کاهش اتکا به شهریه دانشجویان تأکید کرد و اظهار داشت: در این زمینه، دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات دارای برنامه کوتاه مدت برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی، کلاس‌های کوتاه مدت و فشرده در موضوعات عمومی و تخصصی و نیز برنامه بلند مدت به منظور مشارکت در طرح‌های فرهنگی نهادها و موسسأت پژوهشی-فرهنگی کشور است.

رئیس دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات، حمایت بیش از پیش از فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها از سوی دولت را ضروری دانست و تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته، رشته‌های دانشگاهی مرتبط با امور فرهنگی، از حمایت‌های مادی و معنوی خاصی برخوردار هستند تا با به فعلیت رساندن ظرفیت‌ها، برای تحقق اهداف کلان این کشورها موثر باشند.

دکتر اکبری بر لزوم سرمایه گذاری در رشته‌های دانشگاهی به منظور ارتقاء سطح عملکرد اساتید و دانشجویان تأکید کرد و گفت: دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات با داشتن 31 عضو هیأت علمی تمام وقت، 15 عضو هیأت علمی نیمه وقت و 25 استاد مدعو آماده فعالیت در برنامه‌های پژوهشی درآمدزا و تربیت دانشجویان نخبه در رشته های مختلف است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.