کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان هندوانه هم میوه و هم سبزی می دانند یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضد سرطان است.

وی تشریح کرد: 95درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلسیم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، فلور، ید و مواد قندی است.

نقشی ادامه داد: هندوانه دارای آب فراوان و انرژی کمی است در نتیجه نسبت به سایر میوهها، مواد مغذی بیشتری در هر کالری دارد و برای کسانی که میخواهند وزن خود را کم کنند میوه مناسبی است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام بوده و در ۱۰۰ گرم تخمه هندوانه ۵۹۰ کالری انرژی و در هر ۱۰ عدد آن ۵ کالری انرژی نهفته است.

وی اظهار داشت: از نظر ویتامینهای آ و ث ضعیف است ولی منبع غنی از چربیهای ضروری است.

نقشی تاکید کرد: خوردن هندوانه به خاطر مُدر بودن، سدیم پایین و داشتن پتاسیم به پایین آوردن فشار خون کمک میکند.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: هندوانه ، میوه ، زخم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.