دریافت و مصرف بیش از حد روی می‌تواند موجب افزایش دردهای آرتروز شود.

دکتر مهرانه علوی متخصص داخلی و استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی روی می‌تواند منشأ دردهای آرتروزی باشد. 
به همین جهت باید از مصرف زیاد غذاهای دریایی، مرغ، گوشت قرمز و حتی کاکائو خودداری کرد. 

این متخصص با بیان اینکه میزان پروتئین ZTP3 در غشاء بیماران مبتلا به آرتروز به طور غیرطبیعی بالاست، اظهار داشت: پروتئین مذکور، وظیفه انتقال زینک (روی)  به داخل سلولها را دارد و زمانی که میزان مصرف روی زیاد شود، موجب فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF1 می‌شود که خود موجب آسیب بافت‌های غضروفی می‌شود. 

وی تصریح کرد: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های مذکور، در بافت غضروفها در درمان آرتروز موثر عمل می‌کند. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: آرتروز ، روی ، غضروف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.