شهرزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماهیها و غذاهای دریایی به دلیل داشتن اسید چرب و امگا 3 میتوانند در سطح ارتقا رشد ذهنی و هوش نوزاد، نقش مهمی را ایفا کنند.
وی افزود: تحقیقات جدید نشان داده، نوزادانی که از شیر مادرانی که در هفته بین یک تا دو بار ماهی و غذاهایی که حاوی امگا 3 است مثل ماهی قزلآلا یا ماهی سالمون یا میگو یا روغنهایی که از این ماهیها تهیه میشوند استفاده میکنند، ضریب هوشی بالاتری نسبت به دیگر نوزادان خواهند داشت همچنین مصرف این غذاها بر زیبایی کودکان نیز موثر است.
محمدیان تصریح کرد: مصرف اسیدهای چرب امگا 3 که در غذاهای دریایی وجود دارد باید پی در پی و مکرر یعنی حداقل یک بار در هفته باشد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف بیش از دو تا سه بار در هفته این غذاها نیز به دلیل وجود آلودگیهای محیطی، توصیه نمیشود.
محمدیان اذعان داشت: به دلیل کمبود مصرف غذاهای دریایی، امروزه پزشکان قرصهای حاوی امگا 3 و بدون جیوه را توصیه میکنند که در افزایش ضریب هوشی نوزادان موثر خواهد بود.
انتهای پیام/