با شروع فصل گرما و با توجه به شیوع بیماری‌های مربوط به این فصل چنانچه به نکات بهداشتی توجه نشود، فرد دچار مسمویت‌های غذایی می شود.

محمد حسین قمی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص جلوگیری از مسمومیت غذایی در فصل گرما گفت: با رعایت بهداشت در مصرف مواد غذایی که یکی از مهمترین عوامل بروز مسمویت‌های گوارشی است، می‌توان از مسمومیت جلوگیری کرد.

وی در ادامه افزود: توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی در هنگام خرید و همچنین اطمینان از پاستوریزه بودن محصولات لبنی که می‌تواند به آلودگی‌های میکروبی از طریق انسان آغشته باشد، خود نیز از عوامل مسمومیت در فصل گرما است.

قمی به مصرف برخی از مواد غذایی همراه با آبلیمو، ماست و پیاز اشاره کرد و گفت: به دلیل ترشی موجود در این مواد، رشد میکروب‌ها در دستگاه گوارش کاهش می‌یابد چرا که هر اندازه که مواد غذایی خشک تر باشد، باکتری کم تر رشد می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها، می‌توان از یخچال، فریزر و  پختن و جوشاندن مواد غذایی استفاده کرد و همچنین مصرف  فست فود توصیه نمی‌شود.



انتهای پیام/

 

برچسب ها: مسمومیت ، گرما ، گوارش ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.