اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ترخون منبع بسيار خوبی از آهن، كلسيم و منگنز و دارای پتاسيم، منيزيم و ويتامين هاي آ و ث است.
وی تشریح کرد: براي درمان دردهاي شكمي و افزايش اشتها از ترخون استفاده مي شده است، اين گياه بخصوص اگر به شكل دَم كرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسيار سودمند است به همين دليل براي افراد بيش فعال مفيد است.
نقشی ادامه داد: ترخون توليد صفرا به وسيله كبد را افزايش می دهد و به اين ترتيب به هضم و گوارش غذا كمک می كند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ترخون ترشح شيره های گوارشی معده را تحريک می كند و به همين دليل موجب افزايش اشتها میشود.
وی اظهار داشت: روغن هاي فرار موجود در ترخون گردش خون و مخاط را بهبود می بخشند و به توزيع مناسب مواد مغذی، اكسيژن، هورمون ها و آنزيم ها در سراسر بدن كمک می كنند.