اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی کلسیم، آهن و مقدار زیادی ویتامین ث و منگنز است.
وی تشریح کرد: برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می كنند و در غذا یا چای از آن استفاده می كنند.
نقشی ادامه داد: دارچین باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دارچین تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می توان گفت كه اثری مشابه پنی سیلین وآنتی بیوتیک دارد.
وی اظهار داشت: دارچین كلیه ها را گرم کرده و ضعف کمر و پاها را از بین می برد.