به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران، حسین محمدی، اظهار کرد: هر کیلو آش شله قلمکار 7500تومان، آش رشته 7000تومان و هر پرس انواع آش به قیمت 5000تومان در ماه مبارک رمضان به فروش میرسد.
وی اظهار کرد: همچنین هر کیلو حلوا و شله زرد به قیمت 7000تومان است.
وی گفت: در ماه مبارک رمضان که عرضه و تقاضا برای حلیم افزایش مییابد، فعالیتهای داخل صنفی نیز افزایش مییابد. ازاینرو واحدهای غیرمجاز که کبابی نیستند و تخصصی در پخت حلیم ندارند و بهداشت را رعایت نمیکنند به پخت و پخش حلیم روی میآورند.
رئیس اتحادیه کباب، حلیم، آش و غذاهای سنتی تهران به مسوولان هشدار داد که جلوی اینگونه برخوردهای مضر گرفته شود و به امنیت، سلامت جامعه و مردم توجه شود و با اینگونه اشخاصی که به ناحق کسبه را تهدید میکنند برخورد شود.
سال گذشته هر کیلو حلیم درجه یک 7000 تومان، آش شلهقلمکار 6000 تومان و آش رشته 5000 تومان بود.
انتهای پیام/
منبع:ایسنا