به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ عزالدین افزود: تاکنون بيش از 70 حلقه چاه غير مجاز در استان پر شده که تعداد 13 حلقه آن مربوط به اين شهرستان است.
وی گفت: وجود چاه هاي غير مجاز و اضافه برداشت از چاه داراي مجوز بهره برداري، باعث افت شديد سطح آب به طور متوسط بيش از 170 سانتيمتر در دشت کبودرآهنگ شده است.
عزالدین گفت: دشت کبودرآهنگ يک دشت ممنوعه بحراني است و به مراتب وضعيت منابع آبي آن بحراني تر است.
وی ، تغيير الگوي کشت و استفاده از گياهان کم آب بر و تغيير سيستم آبياري سنتي به نوين ، بدون افزايش دادن سطح زير کشت را از موارد مديريت مصرف دانست و ياد آور شد: ديگر منابع جديد آبي در استان وجود ندارد و بايد منابع موجود را مديريت کنيم.
در اين ديدار فرماندار شهرستان کبودرآهنگ گفت: بحران آب در شهرستان جدي است و ديگر استان پتانسيل توليد گياهان پر آب بر را ندارد.
احسان قنبري تخصيص آب به بخش صنعت را بسيار مهم دانست و افزود: در اين شهرستان به جاي توليد سيب زميني بايد به سمت کشت گياهان کم آب بر برويم .
رئيس اداره منابع شهرستان کبودرآهنگ گفت: با وجود بزرگترين دشت در استان، بيشترين ميزان حفاري غير مجاز در دشت کبودرآهنگ و رزن اتفاق افتاده است.
مجيد راشدي ، بزرگترين مشکل شهرستان را وجود چاهاي غير مجاز دانست و افزود: به طور متوسط سالانه دشت کبودرآهنگ بيش از 80 ميليون متر مکعب کسري مخزن دارد.
راشدي تعداد چاه هاي مجاز اين شهرستان را هزار و659 حلقه دانست و خاطر نشان کرد: ممنوعيت برداشت از دشت کبودرآهنگ از سال 72 اعلام شده است./س