وی
از هر هکتار سطح زیرکشت زعفران بیش از چهارکیلو برداشت میشود، تصریح کرد:
70درصد از زمین های کشاورزی خوروبیابانک درشهر جندق به زیر کشت زعفران
اختصاص دارد.
وی افزود: شهرستان خوروبیابانک به دلیل داشتن آب و هوای مناسب و مساعد برای کشت محصولات کم آبی از جمله زعفران است.
غلامرضایی بیان کرد: با توجه به گلدهی تدریجی گیاه زعفران دوره برداشت آن حداکثر 20 روز طول می کشد.
مدیرجهادکشاورزی خوروبیابانک یادآور شد: انتظارمی رود سال آینده سطح بیشتری به کشت زعفران در این شهرستان اختصاص یابد.
وی تصریح کرد: زعفران تولید شده پس از جداسازی پرچم در منازل علاوه بر مصارف داخلی، مشتریان خاص خود را دارد.
غلامرضایی
اظهارکرد: شرایط بحران آب در شهرستان و اهمیت برنامه ریزی در راستای اجرای
سیاست های اقتصاد مقاومتی، می طلبد با ارائه الگوهای کشت گیاهان کم آب در
این شهرستان توسعه یابد.
وی مقرون به صرفه بودن کشت زعفران، مقاومت داشتن به عوامل محیطی، سودآوری مناسب و اشتغال زایی را از عوامل توسعه زعفران بیان کرد.
انتهای پیام/م