به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یک محقق علوم ریاضی به تازگی روشی جدید برای بریدن کیک ابداع نموده است که با استفاده از این روش کیک حتی در محیط یخچال به مدت بیشتری تازه می ماند و رطوبت و تازگی خود را از دست نخواهد داد.
گفتنی است، شیوه ابداعی برش کیک این ریاضیدان برش زدن طولی کیک از قطر و نه برش زدن از شعاع کیک و تقسیم آن به برشهای مثلثی شکل است.
بررسیها نشان میدهند، این روش ابتکاری اولین بار در سال 1906 ابداع شده است اما تا به حال مورد استفاده فراگیر در صنعت آشپزی قرار نگرفته بود.
این ریاضیدان معتقد است با استفاده از این شیوه کاربران میتوانند اطمینان داشته باشند که کیک آنها در اثر نگه داری طولانی مدت در یخچال دچار کپک قارچی و یا از دست دادن رطوبت نمی شود.
البته این ریاضیدان توضیح میدهد، برای استفاده از این روش برش زدن نیاز است تا در ترکیب کیک از شکر و تخم مرغ استفاده شده باشد.
انتهای پیام/