دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با شروع فصل تابستان اغلب افراد به سراغ مصرف یخهای خیابانی میروند و با این کار زمینه را برای بیماریهای گوارشی ایجاد میکنند.
وی افزود: 2 عامل مهم در تهیهی این یخها تأثیر دارد، آبی است که برای آن استفاده میشود و دیگری نحوهی توزیع یخها که آن را بر روی زمین قرار میدهند.
وی ادامه داد: به یقین میتوان گفت با شستن گل و لای این یخها باکتریها و میکروبهای موجود در آن به راحتی از بین نمیرود.
فرهبخش خاطر نشان کرد: با ورود این باکتریها و میکروبها به غذا بیماریهای اسهالی که سر دستهی آن است به وجود میآید که ممکن است از حالت اسهال معمولی به اسهال خونی تبدیل شود.
انتهای پیام/