به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بسیاری از متخصصان، مصرف زردچوبه را به افرادی که به بیماریهای کبدی
مانند کبد چرب یا هپاتیت مبتلا هستند، توصیه میکنند زیرا زردچوبه هم کبد
را تقویت میکند و هم باعث از بین رفتن سمهای موجود در این عضو حساس بدن
میشود.
بررسی ها نشان می دهند فلفل و زردچوبه با تنظیم هورمون های بدن و متابولیسم مانع از چاقی و اضافه وزن می شوند و از پیشرفت دیابت در بیماران دیابتی جلوگیری می کنند.
گفتنی است،افرادی که میخواهند بیشترین فایده را از مصرف زردچوبه ببرند، باید مقداری از این ادویه این مفید را در وعدههای غذایی خود استفاده کنند تا از فواید آن بهره مند شوند.
نتایج مطالعات نشان می دهند، ادویه هایی مانند دارچین زنجبیل با تقویت سیستم ایمنی بدن از ورود باکتری ها و ویروس ها به بدن جلوگیری می کنند و مصرف آن ها همراه با غذا باعث می شود خاصیت ویتامین های مواد غذایی که مصرف می کنیم چندین برابر شوند پس نباید از مصرف آن ها غافل شویم.
انتهای پیام/