به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران برخی از عادات نادرست به هنگام پخت و پز را از جمله عواملی میدانند که باعث تخریب رژیم غذایی سالم افراد میشود.
گفتنی است، استفاده از روغن بیش از حد هنگام پخت و پز میتواند باعث اضافه وزن غیر منتظره در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، استفاده از ادویههایی مانند نمک به میزان زیاد و بدون استفاده از پیمانههای لازم نیز میتواند باعث چاقی به دلیل استفاده بیش از حد مجاز گردد.
پژوهشگران استفاده از ظرفهای بزرگ به هنگام سرو غذا و یا درست کردن حجم زیاد غذا را از جمله دیگر اقدامات سبب ساز چاقی در افراد تعیین نمودهاند.
کارشناسان همچنین توصیه میکنند افراد برای حفظ رژیم غذایی خود به جای استفاده از روغن و نمک فراوان در هنگام درست نمودن غذا از چاشنیهایی مانند فلفل، زردچوبه و زعفران استفاده نمایند. تا علاوه بر مزهدار نمودن غذا سبب کاهش تمایل به مصرف غذاهای پرکالری نیز گردد.
انتهای پیام/