به گزارش خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران، صبح امروز نشست رسانهای مدیر مرکز هنرهای نمایشی با حضور حسین طاهری مدیر مرکزی هنرهای نمایشی، پیام دهکردی دبیر بیست و یکمین جشنواره تئاتر کودک، مرضیه برومند دبیر پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر عروسکی، مهدی شفیعی معاون اداری و مالی مرکز هنرهای نمایشی، رضا دادویی مدیر شورای ارزشیابی و نظارت در تالار کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
حسین طاهری مدیر مرکز هنرهای نمایشی در بخش اول نشست ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: امیدوارم با آمدن ماه مبارک رمضان خداوند عنایتی هم به اهالی تئاتر کند و از اینکه فرصتی برای تعامل با اهالی رسانه را پیدا کردم بسیار خوشحالم.
وی ادامه داد: امسال سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده و امیدوارم مدیران کلان کشور به بحث تئاتر و فرهنگ توجه بیشتری کنند.
طاهری با اشاره به تخصیص بودجه اندک تئاتر عنوان کرد: امسال سختترین سال را در حوزه تئاتر خواهیم داشت اما با تاثیر از شعار سال برای سال 94 برنامه ریزی کردیم.
وی افزود: خوشبختانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تفاهم نامههایی با وزارت نفت و منطقههای آزاد برقرار کرده و این تفاهمنامهها ظرفیتی برای اقتصاد تئاتر خواهد بود.
طاهری گفت: ما باید کاری کنیم خانواده تئاتر دیده شود و سعی کردیم همه تالارهایی که تحت پوشش ما هست را با برنامهریزی کمک کنیم.
در ادامه بخش اول نشست مرضیه برومند دبیر پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر عروسکی ضمن گلایههایی از فضای اطراف تئاتر شهر اظهار داشت: فضای تئاتر شهر برای من همانند انبار شده و دیدن این وضعیت تئاتر شهر من را آزرده میکند.
وی ادامه داد: تئاتر شهر میراث فرهنگی کشور است و نباید این طور مورد هجوم قرار بگیرد و به نظر من شرایط اطراف تئاتر شهر شرایط سیاسی بوده نه شرایط فرهنگی.
برومند افزود: سطلهای کثیف اطراف تئاتر شهر منظره آن را زشت کرده و بالاخره ما نفهمیدیم اینجا آشپزخانه یا تئاتر شهر است.
وی ادامه داد: کسی وقتی کاری را قبول میکند باید با آگاهی قبول کند از آن طرف معتقدم بچههای تئاتر هم باید توقع کمتری داشته باشند اصل برنامه این است که این بچهها میخواهند کار کنند و باید توقعاتشان برآورده شود. آیا تئاتر جزء فرهنگ محسوب میشود اگر محسوب میشود خوب باید به آن بودجه تعلق گیرد و بیعدالتی و بحث تقسیم بودجه وجود دارد و از علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تعجب میکنم از حسن روحانی و علی جنتی میخواهم اگر میخواهند که خانواده فرهنگ امید داشته باشند تدبیر کنند و اگر این تدبیر نباشد نباید از خانواده فرهنگ خواست که امید را به جامعه منتقل کنند.
حسین طاهری در ادامه نشست گفت: راجع به اصناف رویکرد دولت و ارشاد این است که مجموعه ساختار دولتی به سمتی برود، که تئاتر را واگذار کند ما باید برای گردآوری آمار و مرتب کردن ساختار فعلی و توانمندی کامل تئاتر تلاش کنیم و این اتفاق باید به صورت کلان پیش رود ولی نباید ما به یک مهندسی رسانه در قالب یک نفر در کل کشور برسیم بحث نظامنامه حقوق و دستمزد که کلیت آن در حال آماده شدن است و زمان اجرای آن برای وقتی است که کل مجموعه را در اختیار بگیریم در تئاتر شهر بودجه برای 50 اجرا مطابق با 800 میلیون است.
وی ادامه داد: جهش فرصت هایی است که با برنامه ایجاب و اجرا شود در شهر تهران امکاناتی وجود دارد که خاک میخورد به طور مثال تالار پرواز که یک زمانی جز مهمترین سالنها بوده الان بیکار است و ما باید این سالنها را احیا کنیم و در آن تئاتر اجرا رویم که در شهرستانها هم همینطور است در جابه جایی مجموعه ساختمانی ما از طالقانی به مرجان برخی از سالنها را ادغام کردیم و وجود 20 نیرو را به بخشهای دیگر منتقل کردیم.
این افراد باید نیروهایی باشند که چند کار را انجام داده و فقط برای یک کار نباشند، علی مراد خانی معاونت هنری هم دائما این مسئله را گوشزد میکند.