به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از وزارت نیرو، احمدييزدي، اظهار داشت: شركت توانير از پنج سال پيش كارگروه كاهش پيك مصرف را تشكيل داده و متناسب با آن، كارگروههای مشابهي در 55 شركت توزيع و برق منطقهاي تشكيل شده است.
وي افزود: بهمنظور كاهش پيك مصرف برق، 15 پروژه براي طول سال تعريف شده و فرم مخصوصي براي ارزيابي پيشرفت اين طرحها در طول سال درنظر گرفته شده كه هر 15 روز يك بار اين فرمها در شركتها پر شده و بهصورت گزارش ارایه میشود.
وي با بيان اينكه برنامه مناسبي براي اعمال مديريت مصرف توسط مشتركان كشاورزي و صنعت درنظر گرفته شده است، گفت: سال گذشته 2322 مشترك صنعتي در كل كشور بهمنظور مديريت مصرف با صنعت برق همكاري داشتند كه درمجموع بابت اين همكاري 234 ميليارد ريال پاداش و تخفيف همكاري دريافت كردهاند.
وي افزود: همچنین در سال گذشته 14 ميليارد ريال پاداش و تخفيف همكاري به مشتركان كشاورزي تعلق گرفت.
احمدييزدي تصريح كرد: اين روند در سالجاري نیز ادامه دارد و بر این اساس، كاهش پيك 2300 مگاواتي هدفگذاري شده است.
وي با بیان اينكه برنامهريزيها و اقدامهای اجرايي برای پیکسایی از مهرماه سال گذشته آغاز شده است، گفت: تاكنون با دريافت هفتهزار گزارش 15 روزه، 45 درصد از برنامهريزيها در جهت كاهش پيك محقق شده است كه با توجه به وقوع پيك در تابستان، عمده اين برنامهها در اين فصل محقق ميشود.
مدير دفتر مديريت مصرف شركت توانير يادآور شد: برنامهريزيها و تعيين سهميه پيكسايي براي استانهاي مختلف براساس كاهش 3500 مگاواتي انجام شده اما درمجموع كاهش 2300 مگاواتي هدفگذاري شده است.
وي جمعآوري لامپهاي پرمصرف در بخش تجاري را از ديگر برنامههاي توانير در جهت كاهش پيك عنوان كرد و گفت: تاكنون یک ميليون و 500 هزار شعله لامپ پرمصرف واحدهای تجاری با نوع كممصرف آن جايگزين شده كه اجرای اين طرح كاهش 420 مگاواتي مصرف برق در كشور را بهدنبال داشته است.
وي تاکید کرد: نشستهای مختلفي بهمنظور جلب همكاري مشتركان عمومي و اداري برگزار شده كه در اين راستا مدير انرژي براي هر اداره تعيين شده است و این مدیران به شركتهاي توزيع استانی معرفي ميشوند.
وي در پايان گفت: آموزشهاي مديريت مصرف براي دانشآموزان، بانوان شاغل و بانوان خانهدار در هر استاني پيشبيني و اجرايي شده و همكاريهاي خوبي با آموزش و پرورش درباره آموزش مديريت مصرف صورت گرفته است.