بدن ما برای حدود 10-12 ساعت ذخیره قندی دارند که این قند به صورت گلیکوژن بوده و از عضلات کبد تامین می‌شود عدم دریافت مواد قندی بیشتر از این ساعات بدن را دچار افت قند خون می‌کند.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف سحری در ماه مبارک رمضان، بهترین راه جلوگیری از افت قند خون است و افرادی که به هر دلیل وعده سحری را حذف می‌کنند در ساعات اولیه روز دچار کاهش قند خون و در پی آن کاهش عملکردی در فعالیت‌های روزانه خود می‌شوند و از آنجایی که همه ما در ماه رمضان علاوه بر آنجام این فریضه دینی، باید به کار و فعالیت‌های روزمره هم بپردازیم، بنابراین مصرف مواد غذایی که در طول روز قند خون ما را تامین کنند بسیار با اهمیت است.

وی ادامه داد: مصرف مواد کربوهیدراتی مانند برنج و یا نان‌های سبوس‌دار، منابع بسار خوب تامین کننده قند خون هستند و توصیه می‌شود در وعده سحر افراد بسته به ذائقه خود از این گروه‌های غذایی استفاده کنند.

استفاده از نان‌های سبوس‌دار در وعده سحر بسیار مطلوب است چرا که مواد فیبری باعث می شوند جذب کربوهیدرات از طریق گوارش، تدریجی، اتفاق بیفتد و آزاد شدن تدریجی قند در خون، مانع افت قند در طول روز می‌شود.

کیمیاگر، میزان فعالیت روزانه افراد را در میزان مصرف مواد غذایی موثر دانست و گفت: افرادی که فعالیت بدنی و فکری بیشتری دارند، لازم است که از مواد قندی و کربوهیدراتی در وعده سحر نیز استفاده کنند تا تامین کننده نیاز آنها در طور مدت روزه داری باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.