در هنگام افطار انتخاب بعضی موادغذایی اهمیت بیشتری دارد زیرا ساعات طولانی، معده در حال استراحت بوده و فعالیتی نداشته است.
وی در ادامه گفت: از دید طب سنتی که بنیانگذاران آن حکیم بوعلی سینا است، در هنگام افطار بهترین نوشیدنی، یک لیوان آب جوش یا چای کمرنگ است که به آرامی و جرعه جرعه میل شود و مصرف یک قاشق عسل و یا 1-2 عدد خرما برای جلوگیری از افت قند خون توصیه میشود.
خوردن افطار چند عدد مغز گردو به همراه پنیر به علت افزایش جذب فسفر و آهن، بسیار توصیه میشود. نوشیدن یک لیوان شیرگرم هم از نوشیدنیهای مناسب هنگام افطار است.
این متخصص طب سنتی، مصرف آش و یا حلیم در ابتدای افطار را ممنوع دانست و گفت: بهتر است مصرف غذا با یک فاصله نیم ساعته بعد از افطار باشد. همچنین مصرف زولبیا و بامیه و مواد قندی دیگر به حد متعادل باشد تا در پایان ماه رمضان فرد با اضافه وزن مواجه نشود.
انتهای پیام/