آخرین خبر درباره مرگ مشاهیر غربی به دلیل اعتیاد را همین چند روز پیش بی بی سی داد که مربوط به بابی وومک خواننده آمریکایی سبک سول بود.
به نوشته پایگاه اینترنتی "TMZ" رابین ویلیامز به یک کلینیک ترک اعتیاد در ایالت مینهسوتا مراجعه کرده است.
TMZ نوشت: اطرافیان او میگویند این امر به خاطر غیرقابل کنترل بودن وابستگی او به الکل و کوکایین نیست؛ بلکه برای این است که کار به وابستگی غیرقابل کنترل نکشد.
گرچه افتخار هر انسانی این است که به گرد اعتیاد هم نگردد اما سخنگوی ویلیامز گفته که این بازیگر به اقرار به مبارزه با اعتیاد "بسیار افتخار میکند".
ویلیامز پیش از این هم با فشار خانوادهاش به درمان پرداخت. اعتیاد به الکل دلیل جدایی او از همسر دومش در سال ۲۰۰۸ بود. مارشا گارسز، تهیهکننده آمریکایی از سال ۱۹۸۹ همسر رابین ویلیامز بود.
این بازیگر آمریکایی در سال ۲۰۱۰ با نشریه "گاردین"، چاپ لندن در مورد مشکل اعتیاد خود صحبت کرده بود. او گفته بود که به دلیل ترس و حس تنهایی شدید شروع به نوشیدن الکل کرده است: «میترسی و گمان میکنی حتما نوشیدن ترس را قابل تحمل میکند. اما این اتفاق نمیافتد». وقتی گزارشگر روزنامه انگلیسی "گاردین" پرسید: ترس از چه؟ ویلیامز پاسخ داد: «از همه چیز. یک وحشت عمومی».
ویلیامز در گفتوگو با گاردین همچنین به مصرف شدید مواد مخدر در دهه ۱۹۷۰ اشاره کرده و کارهایی که تحت تأثیر مواد مخدر انجام داده بود را «شرمآور» خوانده بود.
شایعا لباف هم تحت درمان است
شایعا لباف (چپ) در کنار مایکل داگلاس و فرانک لانگلا
پایگاه اینترنتی "TMZ"، همچنین شایعا لباف، بازیگر فیلمهایی چون "فرشتگان چارلی"، "کنستانتین" یا "بهترین بازی دنیا" هم از قرار معلوم در حال درمان وابستگی خود به الکل است.
این بازیگر ۲۸ ساله اخیرا به دلیل رفتار خلاف در ملاء عام خبرساز شده بود. یک آژانس تبلیغاتی نوشته بود که این رفتار "گواهی بر وجود یک مشکل جسمی بزرگتر" است.
آرام بودن، مسلط بودن به رفتار، افتخار به مبارزه با اعتیاد خود، برنده اسکار و گلدن گلوب، در کنار استفاده از عباراتی با بار منفی کمتر مانند یک مشکل جسمی بزرگتر، و نیز بکار بردن الفاظی نظیر فشار محیط یا شرایط کاری دشوار برای توجیه رفتارهای فراگیر هالیوودی ها تنها یک تردستی ماهرانه است که رسانه های فارسی زبان غربی برای چهره های سرشناس و الگوهای جامعه خود از آن استفاده می کنند و با آن چهره واقعی ستاره های هالیوود را مخفی و به ترمیم قهرمانان پوشالی خود می پردازند.
وقتی رسانه های غربی برای فارسی زبانان می خواهند زندگی ستاره های خود را به تصویر بکشند و درباره گرفتاری های آنها مطلبی بنویسند معضل وی که موجب فروپاشی زندگی وی شده و به زندگی هنری او لطمات جبران ناپذیری وارد کرده را در کنار فهرستی انبوه از فعالیت های او می گذارند تا آن را کوچک نشان دهند در حالی که به طور مثال اعتیاد به الکل و مشروبات تمام زندگی فرد و فعالیت حرفه ای او را تحت الشعاع خود قرار داده است.
این بدین خاطر است که به زیر سوال رفتن افراد مشهور غربی یعنی به زیر سوال برده شدن سبک زندگی غربی، چرا که آنها در اوج امکانات مادی، نظیر پول، شهرت، اعتبار درگیر اعتیاد، افسردگی، خودکشی و رفتارهای ناهنجار ناشی از این گرفتاری ها هستند و در عین حال الگویی برای مردم.
به نظر می رسد وقت آن بود که مردی به سن و سال رابین ویلیامز، ستاره هالیوود نوه ها و فرزندانش را اطراف خود جمع می کرد و از زندگی در آخر عمر لذت می برد نه آنکه آواره مراکز ترک اعتیاد شود به هر حال سبک زندگی آمریکایی در رسیدن او به این حال و روز بی تاثیر نیست سبکی از زندگی که تنها به دنبال لذت های آنی و زودگذر بدون اندیشیدن به عواقب خطرناک در آینده است.