معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: طرح ملی تولید انار ارگانیک در 120 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در حال اجرا است.

 ˈمحمود رضا خلیلیˈ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: در این سایت، تولید انار سالم و عاری از هر گونه آفت، کود و سموم شیمیایی مورد توجه جدی است.
وی با اشاره به این که کرم گلوگاه انار مهم ترین آفت این میوه است، بیان کرد: تاج این میوه بصورت مکانیکی پاک می شود تا آسیبی به انار وارد نشود.
خلیلی گفت: سایت ملی محصول انار ساوه با همکاری وزارت جهاد کشاورزی طراحی و اجرا می شود و مدت انجام آن پنج سال است.
وی افزود: دستیابی به انار ارگانیک و عاری از کود و سموم شیمیایی پنج سال بطول می انجامد
وی اظهار کرد: این طرح از اسفندماه سال گذشته در منطقه ˈآق درهˈ از توابع بخش مرکزی ساوه آغاز شده است.
هم اکنون از مجموع 11 هزار هکتار باغ انار در ساوه، 9 هزار هکتار آن بارده است که سال گذشته 135 هزار تن محصول از آن بدست آمد.
معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه با اشاره به این که ده ها رقم انار در این شهرستان تولید می شود، بیان کرد: بیشترین ارقام انار ساوه را ملس ساوه، ملس تبریزی، آلک، محمد علی خانی و یوسف خانی شامل می شود.
خلیلی گفت: ماندگاری در انبار، کمبود آفات و خوش رنگی دانه و پوست از ویژگی های بارز انار این شهرستان است
وی با اشاره به این که انار تولیدی این شهرستان به اقصی نقاط کشور ارسال می شود، افزود: صادرات انار به کشورهای اروپایی و کشورهای حوزه خلیج فارس انجام می شود./س

برچسب ها: انار ، ارگانیک ، ساوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.