دکتر پریسا ترابی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهاي چرب و سنگين در زمان شام(قبل از خواب) سبب بدخوابي شبانه مي شود. همچنين پرخوري در سحر سبب كسالت بعد از خواب صبحگاهي مي شود. بنابراین بين مصرف شام و خواب حدود دو ساعت فاصله زماني لازم است تا روزه داران خواب خوبي داشته باشند.
وی ادامه داد: در ماه مبارك اجبارا تغييراتي در زمان و ميزان خواب افراد روزه دار ايجاد مي شود و افراد بايد سعي كنند خواب خود را طوري تنظيم كنندكه دچار كم خوابي و يا حتي پرخوابي نشوند. توصيه مي شود افراد شبها زودتر بخوابند و صبحها زودتر برخيزند و تا زمان طلوع آفتاب نخوابند.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: بطور كلي قند خون در ساعات اول روزه داري كاهش يافته و بعد از مدتي با عمل جبران سازي كه در كبد صورت مي گيرد به سطح طبيعي بازمي گردد. همچنين چند روز اول روزه داري با افت قند خون مواجه هستيم و سپس بتدريج اين تغيير نيز اصلاح مي شود
ترابی در ادامه به افرادي كه مشكلات گوارشي دارند اشاره و عنوان کرد: این افراد بايد از مصرف غذاهاي چرب و شيرين و كافئين دار كه ايجاد احساس ترش كردن بدليل افزايش ترشح اسيد معده مي شود خودداري كنند.
انتهای پیام/