کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان تشدید شده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب دا؛ علی اکبر سیاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت با ابلاغ دستور العملی به معاونت‌های بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، از تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی‌ها، شیرینی‌های محلی و سنتی مخصوص ماه مبارک رمضان، در رستورانها، کبابی‌ها و قنادی‌ها خبر داده است.

بنا بر این گزارش در این دستورالعمل که از اول تیرماه به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است، بر سالم سازی سبزیجات و سالاد در مراکز و اماکن عمومی و نیز استفاده از نمک‌های بسته بندی و ید دار تصفیه شده دارای مجوز بهداشتی و آرم استاندارد در تهیه و پخت غذا تاکید شده است.

این گزارش حاکیست: معاونت بهداشت وزارت بهداشت همچنین از پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی کشور، اتاق اصناف ایران، مرکز امور اصناف و بازرگانان صنعت، معدن و تجارت و مرکز امور اجتماعی وزارت کشور خواسته است همکاری‌های لازم برای اجرای موفق‌تر تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان را داشته باشند.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.