مدیرعامل کارخانه به مالت هفشجان در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از ابتدای امسال 180 تن دم نوش جو در این کارخانه تولید شد گفت: تولید این فرآورده در سه ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 50 درصد افزایش داشته است.
آقای رستمی ظرفیت تولید این فرآورده را سالانه 550 تن اعلام کرد و افزود: با راه اندازی این واحد تولیدی در سال 91 زمینه اشتغال بیش از 10 نفر فراهم شد.
دم نوش جو نوعی نوشیدنی با طعم قهوه است که از حرارت دادن دانه های جو به دست می آید.
رقیق کردن خون، کمک به هضم غذا، جلوگیری از بیماری های دهان، دندان و لثه، کاهش عطش و استرس از مزایای استفاده از این نوع دم نوش است./س