به گزارش
خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران ؛ مسجد پاریس پس از جنگ جهانی اول و جهت قدردانی از مسلمانانی که علیه آلمانها جنگیده بودند بنا شد. معماری این مسجد از یکی از مهمترین مساجد مراکش، الهام گرفته و مناره 33 متری آن برگرفته از مسجد زیتون تونس است.
مسجد پاریس علاوه بر شبستان، دارای مدرسه، کتابخانه، سالن کنفرانس، رستوران، چایخانه، حمام و فروشگاه است.
مسجد مرکزی کلن
کلن در جریان جنگ جهانی دوم بمباران شد و هرگز از نظر معماری به حالت و شکل اول خود بازنگشت.
مسجد کلن با معماری خاص و مدرن خود، در کنار کلیسای جامع کلن از جلوههای معماری ماندگار در این شهر هستند.
مسجد کول شریفاین مسجد از اصلی و بزرگترین مساجد واقع در روسیه بوده که در قرن 16 میلیادی و مصادف با قرون وسطی بنا شده است.
این مسجد دارای ساختمانی دو طبقه است که یکی به نیایش و برگزاری آیین مذهبی اختصاص پیدا میکند و طبقه دیگر موزهای اسلامی است مولفههای معماری عثمانی در گوشه و کنار این بنا به چشم میخورد اما بسیاری معتقدند سبک معماری این مسجد که در قازان روسیه بوده معماری بلغاری داشته است.
مسجد مولانا روتردام این مسجد در شهر روتردام هلند و به احترام مولانا، شاعر و عارف قرن سیزدهم اینگونه نامگذاری شده است.
معمای این مسجد با شیوههای عثمانی صورت گرفته و متعلق به جمعیت ترکهای هلند میباشد.
مسجد مولانا روتردام از سال 2001 آغاز به کار کرده است و فعالیت آن هم چنان ادامه دارد بسیاری از مردم هلند این مسجد از زیباترین بنای کشور هلند میدانند.
مسجد جامع قرطبهمسجد قرطبه یکی از بزرگترین و زیباترین مساجد اسپانیا محسوب میشود. این مسجد از لحاظ جلوههای معماری اسلامی به کار رفته در آن بیهمتاست این مسجد در سال 786 میلادی ساخته شد با ورود به این مسجد خود را در میان ستونهای بیشماری مییابیم که مسیر جناحهای ساختمانی قبله را نشان میدهند.
انتهای پیام/