پژوهشگران کشورمان برای نخستین بار در کشور موفق به تولید واکس و محلول شستشو و ضدعفونی کننده مرکبات شد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ،‌ واکسن پوششی این طرح با نام اسیل در تنوع مختلف جهت پوشش دادن انواع میوه‌ها و سبزیجات برای حفظ تازگی آن‌ و در صنایع بسته بندی قابل استفاده است.

بنابراین گزارش، این واکسن با داشتن یک عامل ضد میکروبی و واکسن‌های طبیعی یک لایه نیمه تراوا، شفاف و براق بر روی سطح میوه‌ها ایجاد می‌کند، تشکیل این لایه سبب کاهش نرخ تنفس و کاهش از دست دادن آب در مرکبات شده به طوری که این عمل سبب حفظ شادابی، خواص ظاهری، رنگ، طعم، عطر و بوی آن‌ها می‌شود و از طرف دیگر به میزان زیادی به حفظ بافت کمک می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است، علاوه بر این پوشش، اسیل حاوی یک ماده آنتی باکتریال طبیعی است که می‌تواند مانع از رشد و سرایت میکرو ارگانیسم‌ها در میوه‌ها شود و بدین ترتیب طول عمر نگهداری میوه‌ها با استفاده از این ترکیب افزایش می‌یابد.


انتهای‌پیام/

برچسب ها: محلول ، ضدعفونی ، شستشو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.