کامران شرفشاهی شاعر در گفتگو با
خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: شعر به عنوان سرمایه ملی و زبانی که برای تمام مردم جذاب و دلنشین است خود بخشی از هویت ملی ما ایرانیان به شمار میرود، که باید قدر شناخته شود و بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: متاسفانه با وجود همه سفارشها و تاکیدات، مدیریت فرهنگی جامعه ما تا کنون از درک شعر ناتوان بوده و در اجرای آن غفلت کرده است. شعر میتواند حضور عمیق و گستردهتری در سطح جامعه داشته باشد و لازمه این امر مهم درک و فهم آن توسط مجریان و همسویی اصحاب رسانه است.
این شاعر اظهار داشت: شعر فارسی به لحاظ پیشینه طولانی و شکوهمند خویش همواره حامل اندیشههای بزرگ متفکرانی بوده است که اندیشه خود را با زبان زیبا و سحر انگیز شعر به جامعه عرضه کردهاند. عظمت این اثار به گونهای بوده که از مرزهای سرزمین ما عبور کرده و احترام و تعظیم جهانیان را برانگیخته است.
وی تصریح کرد: امروز نیز شعر فارسی دارای ظرفیتهای فراوانی است که این ظرفیتها باید در خدمت تحکیم هویت ملی قرار گیرد و تلاش شود تا از حالت بالقوه به فعلیت افزونتری درآید.
این شاعر عنوان کرد: شاعران با سرودن اشعاری که به وحدت و انسجام میانجامد و با بیان تمام عناصری که به استحکام هویت ملی منجر میشود میتوانند سهم خود را در زمینه بیان هویت ملی در شعر بیش از پیش به انجام برسانند و تلاش کنند تا در عصری که جامعه ما از همه سو، مورد هجوم بیگانگانی است که قصد استحاله فرهنگی ما را دارند، شرایطی را برای بازگشت مردم ما به فرهنگ خود کنند.
شرفشاهی خاطرنشان کرد: شاعران باورها و داشتههای خود را در زمینه فرهنگ کم نپندارند تا بتوانند در پرتوی فرهنگ غنی خود، هویت اصیل خویش را همچنان باز یابند و در حفظ آن کوشا باشند.
انتهای پیام/ اس