به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،مريم
مقيمي متخصص طب سنتي گفت: بهتر است بيماران مبتلا به ديابت به جاي مصرف
شيريني هاي مصنوعي از عسل و رب سيب استفاده کنند و بهترين ميوه ها براي اين
بيماران سيب رسيده شيرين، گلابي، انار، آلو، زرد آلو و شاتوت است که
بيماران مي توانند از آبميوه هاي اين ميوه ها نيز استفاده کنند.
وي
ادامه داد: مصرف ماهي و غذاهاي دريايي به دليل وجود امگا 3 و چربي هاي
غيراشباع در بهبود ديابت و عوارض آن مفيد است.مصرف گشنيز تسکين دهنده صفرا و
برطرف کننده التهاب و تشنگي در بيماران ديابتي است و در مطالعات جديد مشخص
شده گشنيز بر افزايش ترشح انسولين از پانکراس، کاهش قند خون و جلوگيري از
بروز عوارض قلبي و عروقي در بيماران ديابتي موثر است.
مقيمي گفت:
مصرف آلو نيز حرارت صفرا را کاهش مي دهد و باعث افزايش حساسيت بافتي به
انسولين و کاهش نسبي قند خون مي شود. همچنين مصرف نخود ملين و توليد کننده
خون است و طحال و کليه را پاکسازي مي کند.
اين متخصص طب سنتي ادامه
داد: همچنين به بيماران ديابتي توصيه مي شود مصرف سيب را در برنامه غذايي
خود داشته باشند چرا که علاوه بر کاهش قند خون از بروز عوارض ديابت جلوگيري
مي کند و حتي به افرادي که زمينه ديابت را در خانواده دارند توصيه مي شود
براي پيشگيري از ابتلا به ديابت سيب بخورند.
وي ادامه داد: بنابراين
به بيماران ديابتي توصيه مي شود سوپ گشنيز، سوپ سبزيجات، ماهي، آبگوشت،
خوراک ماهيچه و آلو بخارا، خورشت سيب درختي، کته گشنيز و شويد، شربت آبغوره
و رب انار را در برنامه غذايي خود بگنجانند.