به گزارش
خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در هر کشوری شناخت اسطورههای مقاومت، مرور خاطراتشان و شیوه زندگی آنها برای نسلهای آینده یک ضرورت است.
آشنایی
با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و
معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان
کشورمان، جذاب و مفید است.
از همین رو برای درک بهتر شیوه زندگی
این عزیزان و رشادتهای این بزرگان بر آن در سلسله گزارشاتی به شناخت شهدای
نوجوان این خطه بپردازیم.
باشد که در تفهیم روحیه مقاومت برای نسلهای آینده تلاش بیشتری صورت گیرد...
شهید مرحمت بالازاده
چون جثه او بسیار کوچک بود و نمیتوانست موتورسواری بکند، با یکی از دوستانش میآمد، وقتی میخواست بایستد، سر و صدا به راه میانداخت و میگفت که من را بگیرید تا از موتور پیاده بشوم. در اوایل موتور روسی داده بودند و با آن موتور پایش به زمین نمیرسید اما با کاوازاکی کمی راحتتر بود. موتور روسی برایش خیلی بزرگ بود. در حال حرکت میتوانست موتور را هدایت بکند اما برای ایستادن، موتور را به بعضی جاها که پله مانند بود، میبرد تا راحتتر پیاده شود.
"مرحمت بالازاده" نوجوان 13 ساله اهل روستای "چای گرمی" که به خاطر سن کماش نمیگذاشتند راهی جبههها شود، با دستخط رئیسجمهور وقت (مقام رهبری)، عازم جبههها شده بود. ایشان در یادداشتی برای او نوشته بود:
"مرحمت عزیز میتواند بدون محدودیت به منطقه اعزام شود. سیدعلی خامنهای رئیس جمهور".
او هم با چند جمله کوتاه که در دیدار خصوصی با آقا داشت به ایشان گفته بود: "بگویید دیگر روضه حضرت قاسم را نخوانند. چون او 13 ساله بود که در کربلا جنگید و شهید شد. اما به من که 13 ساله هستم، اجازه جنگیدن نمیدهند."
همین جملهها بود که او و کارش را حسابی بین رزمندهها سرزبانها انداخت. 3 سال از آن روز میگذشت و آخر هم به آرزویش رسید و 21 اسفند سال 1363 در عملیات بدر و جزیره مجنون، کربلایی گشت.
انتهای پیام/