تولیدکننده بازی "طلای سیاه" با اشاره به پیشرفت شگرف عرصه تولید گیم کشور در دهه اخیر، گفت:در صورت بی توجهی به این عرصه در آینده نزدیک تولید بومی بازی رایانه ای با مخاطرات جدی روبه رو می شود.

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، "شهاب کشاورز"به بازی رایانه ای به عنوان صنعتی نوپا در کشور اشاره کرد و افزود: نمی توان بازی رایانه ای را به عنوان بسته فرهنگی معرفی کرد چرا که تولیدات گیم  و ارایه آن به بازار جنبه اقتصادی و  سود آوری دارد.

وی ادامه داد: کشورهای خارجی و صاحب نام در حوزه تولید گیم نگاهشان به این صنعت به عنوان بزرگترین محصول برای سرمایه گذاری است و در نتیجه استقبال مناسبی از سوی سرمایه داران و کمپانی های خارجی برای تولید یک محصول می‌شود.

به عقیده تولید کننده بازی رایانه ای طلای سیاه ، گیم در ایران به دست جوانان که علاقه خاصی برای مطرح کردن نام کشور در بین سایر  کشورها تولید کننده بازی رایانه ای دارند، ساخته می شود این در صورتی است که مجموعه های رسمی نسبت به سودآور بودن تولیدات این عرصه  بی تفاوت هستند.

کشاورز با بیان اینکه در صورت حمایت نکردن از گیم  آینده خوبی برای این صنعت در ایران  نمیتوان پیش بینی کرد، گفت:حمایت از گیم می تواند با ارایه قوانین و ارایه تسهیلات به تولید کنندگان و فعالان حوزه بازی رایانه ای باشد.

وی ادامه داد: دولت، مجلس، وزارت صنعت، معدن وتجارت و شبکه بانکی  هر یک به نوبه خود می توانند با اهدای تسهیلات حمایتی و تصویب قوانین مناسب تولید کنندگان بازی را در ساخت محصول در سطح استاندارد و بین المللی یاری کنند.

تولید کننده بازی رایانه ای طلای سیاه،  تبلیغات و بازاریابی را از عوامل اصلی  بازگشت سرمایه در این حوزه برشمرد و گفت: زمانی که بازی رایانه ای مشابه خارجی  با قیمت ناچیز و به راحتی در دست کاربران قرار می گیرد تبلیغات وسیع و پر هزینه نیز نمی تواندبازار گیم داخلی را در دست گیرد.

کشاورز به بحث محدودسازی ورود و عرضه بی‌رویه بازی‌های خارجی برای  ایجاد بازار مناسب تولیدات داخلی اشاره کرد و  در عین حال توضیح  داد: با مقوله  محدود سازی ورود بازی خارجی به کشور مخالفم، بهتر است با تصویب قوانین مناسب ازفروش این قبیل بازی ها به قیمت ارزان جلوگیری شود.


انتهای پیام /اس
 

برچسب ها: بازی ، رایانه ، گیم ، طلای سیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۲ ۳۱ تير ۱۳۹۳
باید کسانی را از شرکت های معتبر بازی سازی دعوت کنیم ایران و ازشون بخواییم هم واسمون محصول تولید کنن هم کلاس های اموزشی برگذار کنند مشکل اصلی صنعت بازی اینه که بازی های جذابی تولید نمی شه
آخرین اخبار