مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: چهار ایستگاه محیط بانی در مناطق حفاظت شده این استان آماده بهره برداری است.
سعید یوسف پور افزود: این پاسگاه ها در مناطق حفاظت شده هلن، سبزکوه، تنگ صیاد و تالاب گندمان ایجاد شده و تا ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید .
وی گفت: کار احداث پاسگاه محیط بانی در منطقه حفاظت شده چغاخور نیز از ماه گذشته آغاز و تا کنون 10 درصد پیشرفت فیزیکی دارد .
یوسف پور از مرمت و تعمیر پاسگاه محیط بانی در حاشیه زاینده رود خبر داد و اظهار داشت: این پاسگاه ها تا اواخر امسال به بهره برداری می رسد .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری آتش سوزی را یکی از معضلات مناطق حفاظت شده در استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد و گفت: در چند ماه گذشته 117 هکتار از اراضی مناطق حفاظت شده این استان دچار آتش سوزی شده که صدمات زیادی به مناطق حفاظت شده، حیات وحش وارد شده است .
یوسف پور افزود: امسال 1.2 میلیار ریال صرف خرید تجهیزات پیشگیری از اطفاء حریق شد که این اعتبار برای خرید تجهیزات اطفاء حریق خودروی، خرید تراکتور، پمپ های آبکش هزینه شده است .
وی گفت: پیشنهاد احداث این مرکز از محل اعتبارات مدیریت بحران کشور و سازمان محیط زیست ارائه شده تا بتوان در مواقع بحران با تجهیزات این مرکز از جمله چرخ بال امداد رسانی با سرعت بیشتر انجام شود .
یوسف پور، کمبود دانش عمومی را از مهمترین علل آتش سوزی در مناطق حفاظت شده دانست.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری، از ایجاد قرق محلی در منطقه حفاظت شده سبزکوه برای اولین بار در سطح مناطق حفاظت شده کشور خبر داد و گفت: با اجرای این طرح در زمینه پیشگیری از ورود دام به مناطق حفاظت شده جلوگیری می شود .
یوسف پور، تالاب گندمان را به دلیل خشکسالی از کانون های گرد و غبار در استان چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: هم اکنون تالاب گندمان بروجن نامزد ثبت کنوانسیون رامسر است.
وی گفت: 9 دشت اصلی این استان نیز دشت ممنوعه است و استان چهارمحال و بختیاری دارای رتبه دوازدهم را از نظر خشکسالی در کشور است./ز