عضو کارگروه ملی HSE از رونمایی آیین نامه اجرایی HSE در نخستین " همایش بین‌المللیHSE در پروژه‌های عمرانی، معدن، نفت و گاز" به منظور دریافت فیدبک ها و انعکاس نظرات خبر داد و گفت: راهکارهای لازم برای برخورداری این آیین‌نامه از ضمانت اجرایی، در دست بررسی است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای ایران، حمید سرخیل با بیان اینکه سیستم‌های مدیریتی مختلفی در راستای تعالی سازمان‌ها وجود دارد، اظهار کرد: سیستم مدیریت HSE که مخفف سه واژه بهداشت، ایمنی و محیط زیست است از جمله آنهاست.

وی افزود: سازمان‌ها بر اساس یک الگوی تعریف شده به تدوین پروتکل‌ها و دستورالعمل‌هایی می‌پردازند که بر اساس آن این سیستم نهادینه می‌شود و در کنار استانداردهای داخلی در ردیف اهداف اصلی سازمان قرار می‌گیرند. مجموعه این شاخص‌ها سازمان را رو به جلو پیش می‌برد.
رئیس شورای راهبردی نخستین همایش بین‌المللیHSE  در پروژه‌های عمرانی، معدن، نفت و گاز با بیان اینکه این سیستم در محیط کار باید در بالاترین سطح دیده شود، گفت: سازمانی که سیستم  مدیریت HSE را مستقر کرده، باید بهترین شرایط بهداشت و ایمنی و شرایط حفاظت از محیط زیست را فراهم کرده باشد که طبعا اثرات مثبتی برای سازمان به همراه خواهد داشت.

سرخیل افزود: به عنوان مثال پرسنل از بعد بهداشت دائما تحت نظارت سازمان های وابسته می باشند و از آنها مراقبت می‌شود. در بعد ایمنی محیط کار نیز همین گونه است. همچنین تمامی فرآیندها در سازمان باید بگونه‌ای پیش بروند که محیط زیست حفظ شود و آسیب نبیند.

وی با تاکید بر اینکه سه رکن بهداشت، ایمنی و محیط زیست از هم جدا نیستند و یک مجموعه در هم آمیخته هستند، گفت: سیستم مدیریت HSE، سیستمی کارآمد است که هر سه را در سازمان لحاظ کند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه محیط زیست با اشاره به اینکه اولین همایش HSE در حیطه پروژه‌های عمرانی، معدن، نفت و گاز در شهریورماه برگزار می‌شود اظهار کرد: سیستم های HSE برای نخستین بار حدود 15 سال پیش توسط شرکت نفت در مجموعه خودش استقرار پیدا نمود. به تبع آن شهرداری‌ها، معادن و ... وارد عمل شدند اما این سیستم هنوز در کشور ما جوان است.

سرخیل تاکید کرد: برگزاری همایش‌هایی از این دست کمک می‌کند تا سازمان‌ها به سمت استقرار این سیستم به شکل موثر و جامع سوق یابند. اکنون بسترها برای استقرار این سیستم آماده است.

عضو کارگروه ملی HSE ادامه داد: علت این است که وزارت کار از جهت ایمنی، وزارت بهداشت از جهت بهداشت و سازمان محیط زیست از جهت حفظ محیط زیست بر سازمان ها نظارت می کنند، در واقع هر سه وجود دارند، اما زمانی که سازمان بیاید اینها را یکپارچه ببیند و ارزیابی‌ها و پایش‌ها یکپارچه شوند، کمک زیادی به رشد و توسعه مجموعه کرده‌اند. در واقع دفاتر بهداشت و ایمنی کار را داریم و کافی است که با این نگاه سیستماتیک دوباره بهسازی  شوند.

به گفته وی همه این اقدامات منجر به کاهش هزینه‌های سازمان و در نهایت رشد اقتصادی نیز خواهد شد.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه ملی HSE گفت: این کارگروه با حضور مدیران ارشد HSE وزارت خانه ها، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و صاحب نظران آیین نامه اجرایی HSE را تدوین کرده‌اند که اکنون به دنبال یافتن راهکارهای لازم برای برخورداری این آیین‌نامه از ضمانت اجرایی می‌باشد.

وی از رونمایی آیین نامه اجرایی HSE در این همایش به منظور دریافت فیدبک‌ها و انعکاس نظرات خبر داد و گفت: راهکارهای لازم برای برخورداری این آیین‌نامه از ضمانت اجرایی، در دست بررسی است.

براساس این گزارش، نخستین همایش بین‌المللیHSE  در پروژه‌های عمرانی، معدن، نفت و گاز در روزهای 26 و 27 شهریور ماه در مرکز همایش‌های شرکت منابع آب و نیروی ایران با همکاری دانشگاه های شهید بهشتی و دانشگاه محیط زیست برگزار می‌شود. ​​

HSE در صنایع ساخت و ساز، HSE در صنایع معدنی، HSE در صنایع نفت و گاز، شاخص های کلیدی ایمنی، محیط زیست و سلامت در صنایع مختلف، صنعت بیمه و ارتباط آن با شاخص های ریسک، شاخص های مدیریت HSE، تجهیزات ایمنی، تجهیزات بهداشت کار، تجهیزات مدیریت محیط زیست ، نرم افزارهای HSE  از جمله محورهای موضوعی برگزاری این همایش هستند.

وی در پایان گفت: علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت mmm.hsec1.ir مراجعه و یا باشماره تلفن های 88347710-66191000 تماس حاصل فرمایند. 


انتهای پیام/     
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.