سالانه 37 تن گوشت شترمرغ در استان خراسان جنوبی تولید می شود.

توليد 37 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی

سالانه 37 تن گوشت شترمرغ در استان خراسان جنوبی تولید می شود.

به گزازش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این مطلب گفت : در حال حاضر شش واحد پرورش شترمرغ دارای پروانه بهره برداری در استان فعال است.

ولی پورمطلق از مصرف حدود 30 درصد گوشت شترمرغ تولیدی در داخل استان خبر داد و افزود: مازاد بر مصرف استان به استانهای تهران، فارس و خراسان رضوی صادر می شود.

وی بیشترین آمار پرورش شترمرغ را در شهرستانهای قاین و سرایان اعلام کرد و یادآور شد: توليد ساليانه 90-30 عدد تخم و در سن 12-11 ماهگي به وزن زنده 110 كيلوگرم رسيدن از مهمترين مزاياي پرورش شترمرغ به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی همچنین ، عدم امکان استفاده از محصولات فرعی را از جمله مشکلات پرورش دهندگان شترمرغ برشمرد./ش/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.