اوره‌ی خون حاصل سوخت و ساز پروتئین‌ها در بدن است که اگر به صورت درست انجام نشود باعث افزایش سطح اوره‌ی خون می‌شود.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اوره‌ی خون حاصل سوخت و ساز پروتئین‌ها در بدن است که اگر به صورت درست انجام نشود باعث افزایش سطح اوره‌ی خون می‌شود.

وی افزود: بهترین راهکار برای کاهش اوره‌ی خون مصرف زیاد مایعات در طول روز است.

وی ادامه داد: محدود کردن حجم پروتئین بخصوص پروتئین حیوانی که در راس آن گوشت قرمز است و همچنین محدود کردن حبوباتی مثل لوبیا و عدس نیز در این مورد کمک کننده هستند.

فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم افرادی که اوره‌ی خون بالا دارند پروتئین گیاهی مثل سویا را جایگزین پروتئین حیوانی کنند و مصرف میوه‌ها و سبزیجات را افزایش دهند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.