پژوهش های محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا نشان می دهد که رژیم غذایی ناسالم و پرچرب با کاهش حس بویایی مرتبط است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایرنا، رژیم غذایی پرچرب نقش مهمی در تغییر ساختار و عملکرد سیستم بویایی دارد.

 

اختلال سیستم بویایی نقش مهمی در کاهش سلامتی دارد زیرا باعث می شود که افراد از مصرف مواد غذایی مختلف اجتناب کنند و دایره انتخاب مواد غذایی محدود شود؛ حس بویایی مهمترین محرک در انتخاب مواد غذایی متنوع است.

 

این اولین بار است که رابطه بین رژیم غذایی و سیستم بویایی کشف شده است. محققان بر این باورند که نتایج این تحقیقات می تواند در درمان افراد چاق و افرادی که اختلال بویایی دارند موثر باشد.

 

65 درصد از شهروندان آمریکایی اضافه وزن دارند که نقش مهمی در بیماری های قلبی عروقی و اختلالات شناختی آنان دارد.

 

هدف بعدی این تیم تحقیقاتی، تاثیر میزان قند بر حس بویایی است.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Neuroscience منتشر شده است.

برچسب ها: خوردن ، غذا ، مختل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار