پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بسیار از افراد با اضافه کردن موادی به چای آن را طعمدار کرده و مصرف میکنند که لیمو یکی از مواردی است که اغلب افراد اضافه کردن طعم آن به چای را میپذیرند.
وی افزود: مخلوط آبلیموی تازه به چای اگر چه باعث تغییر طعم آن میشود اما از لحاظ تغذیهای چیزی به آن اضافه نمیکند.
وی ادامه داد: "ویتامین c" موجود در لیمو در اثر دمای بالای چای تجزیه میشود و از ارزش ویتامین آن کاسته میشود.
فرهبخش خاطر نشان کرد: این که از لیمو به عنوان منبع غنی ویتامین c در چای استفاده میشود یک باور غلط است اما مصرف گاه گاه آن موردی ندارد.
انتهای پیام/