در رابطه با مصرف خوراکی‌های ترش تنها فاکتور مهم، میزان اسیدی بودن آنها است.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در رابطه با مصرف خوراکی‌ها ترش تنها فاکتور مهم میزان اسیدی بودن آنها و سازگار بودن با معده افراد است.

وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند.

وی ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده یا رفلاکس نباشند در حد متعادل می‌توانند از خوراکی‌های ترش استفاده کنند.

فرهبخش گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوه‌ها و اینکه املاح و ویتامین را به بدن منتقل می‌کنند توصیه می‌‌شود البته به شرطی که استانداردها رعایت شده باشد.

فرهبخش در پایان خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت می‌گیرد به مقدار زیادی از خواص آن کاسته می‌شود و فقط به عنوان یک اشتها‌آور مصرف آن مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
راحله
۱۱:۳۳ ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
لطفا طرز تهیه ی لواشک را بنویسید