وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند.
وی ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده یا رفلاکس نباشند در حد متعادل میتوانند از خوراکیهای ترش استفاده کنند.
فرهبخش گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوهها و اینکه املاح و ویتامین را به بدن منتقل میکنند توصیه میشود البته به شرطی که استانداردها رعایت شده باشد.
فرهبخش در پایان خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت میگیرد به مقدار زیادی از خواص آن کاسته میشود و فقط به عنوان یک اشتهاآور مصرف آن مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده میشود.
انتهای پیام/