سهیلا عباسی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، گفت: در غذاهای ارگانیک حیوانی و گیاهی از سیستمهای طبیعی استفاده شده است و در واقع برای آبیاری از فاضلاب استفاده نشده است.
فلزات سنگین مثل سرب،پتاسیم و کلر در آن وجود ندارد و حتی آفتکشها و کودهای شیمیایی در تولید مواد ارگانیک مصرف نمیشوند.
عباسی با اشاره به اینکه در تهیه مواد ارگانیک از هورمون و آنتیبیوتیک استفاده نمیشود، افزود: از مزایای غذاهای ارگانیک میتوان آنتیاکسیدان بیشتر، طعم بهتر و ارزش غذایی بالاتر را نام برد، مثلا شیر ارگانیک امگا3 بیشتری دارد و ویتامینها و مواد معدنی بسیار بالاتری دارد.
وی در ادامه افزود: از معایب مواد غیر ارگانیک میتوان به بلوغ دیررس یا زودرس، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، کاهش کارایی سیستم ایمنی و سرطانزایی اشاره کرد.
عباسی در پایان توصیه کرد: تا جایی که میشود بهتر است مواد غذایی طبیعی باشد و به دنبال مواد غذایی فرآوری شده و کنسروی نرفته و مواد غذایی به صورت باز خریداری شود، همچنین به دنبال رنگ و بزرگی نباشید زیرا هرچه مواد خوراکی به اندازه طبیعی نزدیکتر باشند به خواص مواد ارگانیک نزدیکتر هستند.
انتهایپیام/