در غذاهای ارگانیک حیوانی و گیاهی از سیستم‌های طبیعی استفاده شده است و در واقع برای آبیاری از فاضلاب استفاده نمی‌شود.

سهیلا عباسی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، گفت: در غذاهای ارگانیک حیوانی و گیاهی از سیستم‌های طبیعی استفاده شده است و در واقع برای آبیاری از فاضلاب استفاده نشده است.
فلزات سنگین مثل سرب،‌پتاسیم و کلر در آن وجود ندارد و حتی آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی در تولید مواد ارگانیک مصرف نمی‌شوند.

عباسی با اشاره به اینکه در تهیه مواد ارگانیک از هورمون و آنتی‌بیوتیک استفاده نمی‌شود، افزود: از مزایای غذاهای ارگانیک می‌توان آنتی‌اکسیدان بیشتر، طعم بهتر و ارزش غذایی بالاتر را نام برد، مثلا شیر ارگانیک امگا3 بیشتری دارد و ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار بالاتری دارد.

وی در ادامه افزود: از معایب مواد غیر ارگانیک می‌توان به بلوغ دیررس یا زودرس، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، کاهش کارایی سیستم ایمنی و سرطان‌زایی اشاره کرد.

عباسی در پایان توصیه کرد: تا جایی که می‌شود بهتر است مواد غذایی طبیعی باشد و به دنبال مواد غذایی فرآوری شده و کنسروی نرفته و مواد غذایی به صورت باز خریداری شود، همچنین به دنبال رنگ و بزرگی نباشید زیرا هرچه مواد خوراکی به اندازه طبیعی نزدیک‌تر باشند به خواص مواد ارگانیک نزدیکتر هستند.



انتهای‌پیام/
برچسب ها: میوه ، ارگانیک ، آبیاری ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار