نرخ بالای حملات قلبی و عروقی و مغزی در دهه اخیر به علت بالا رفتن متوسط سنی در جامعه است.

علی عابدی متخصص طب کار در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: اگر فردی سالم باشد طب کار اجازه وارد شدن به آن شغل را می‌دهد و برای هر شغل با توجه به استعداد و توانایی تناسب سازی شغل انجام می‌شود و اگر از فردی که ناراحتی و بیماری دارد کار بیش از حد کشیده شود رضایت شغلی پایین می‌آید و سلامت روان وی به مخاطره می‌افتد.

وی در ادامه افزود: برای داشتن رضایت شغلی باید 6 عامل را مدنظر بگیریم که این 6 عامل عبارتند از: پرداخت حقوق، فرصت‌های ترفیع ، سبک سرپرستی یا مدیریت، عوامل محیط کار ، حواشی‌ها و رویه‌ها، شرایط کاری و مزایای شغلی.

عابدی با بیان اینکه نرخ بالای حملات قلبی عروقی و مغزی در دهه اخیر به علت بالا رفتن متوسط سنی در جامعه است افزود: برای افزایش رضایت شغلی مدیران باید افراد را در تصمیم‌گیری‌ها بیشتر مشارکت دهند، تقسیم کار داشته باشند، امنیت شغلی ایجاد کنند و کارهای خسته کننده و استرس‌زا را کم کنند.

عابدی در پایان توصیه کرد: بهتر است فرد قبل از انتخاب شغل، مورد ارزیابی طب کار قرار گیرد تا مشخص شود استعداد و توانایی شغل مورد نظر را دارد، تا برای گرفتن شغل اقدام کند و در این صورت به رضایت شغلی و در نتیجه سلامت روان می‌رسد.


انتهای‌پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.