آهن ماده ای معدنی و ضروری برای بدن افراد در تمام گره های سنی است و این ماده روزانه در بیشتر غذاهای ما یافت می شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گاهی به دلیل گزینش فرد در مصرف مواد غذایی یا پرهیز از مصرف بعضی خوردنی ها و همچنین بروز برخی مشکلات جسمی بدن قادر به جذب آهن نیست.

بررسی ها نشان می دهند، محصولات تخمیری مانند دوغ و سس سویا از مجموعه ای از فعالیت های زیستی ناشی می شوند که در جریان آها ترکیبات آلی حاوی مولکول های بزرگ به ترکیبات دیگری با مولکول های ساده تر و کوچکتر می شکنند و تجزیه می شوند.

بررسی ها نشان می دهند، ویتامین ث که همان اسید سیتریک است نقش عمده ای در جذب آهن بدن دارد. لیموهای ترش و شیرین، آب پرتقال، طالبی، گلابی، خربزه، ریواس، آناناس، گل کلم، سرشار از ویتامین ث هستند و به جذب آهن کمک می کنند.

گفتنی است، اسید تارتاریک و اسید مالیک نیز موجب جذب آهن به بدن می شوند. این اسید ها در کدو تنبل گوجه فرنگی و شلغم و سیب زمینی به میزان زیادی موجودند.

انتهای پیام/
برچسب ها: جسم ، بدن ، غذا ، دوغ ، تخمیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.