به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گاهی به دلیل گزینش فرد در مصرف مواد غذایی یا پرهیز از مصرف بعضی خوردنی ها و همچنین بروز برخی مشکلات جسمی بدن قادر به جذب آهن نیست.
بررسی ها نشان می دهند، محصولات تخمیری مانند دوغ و سس سویا از مجموعه ای از فعالیت های زیستی ناشی می شوند که در جریان آها ترکیبات آلی حاوی مولکول های بزرگ به ترکیبات دیگری با مولکول های ساده تر و کوچکتر می شکنند و تجزیه می شوند.
بررسی ها نشان می دهند، ویتامین ث که همان اسید سیتریک است نقش عمده ای در جذب آهن بدن دارد. لیموهای ترش و شیرین، آب پرتقال، طالبی، گلابی، خربزه، ریواس، آناناس، گل کلم، سرشار از ویتامین ث هستند و به جذب آهن کمک می کنند.
گفتنی است، اسید تارتاریک و اسید مالیک نیز موجب جذب آهن به بدن می شوند. این اسید ها در کدو تنبل گوجه فرنگی و شلغم و سیب زمینی به میزان زیادی موجودند.
انتهای پیام/