مهدی یوسفی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: وجود ذخاير عظيم گاز ميدان گازي پارس جنوبي، استقرار صنايع پايين دستي صنعت نفت و وجود پالايشگاه هاي متعدد گازي كه خوراك اصلي مجتمع هاي پتروشيمي را تامين مي كند از پتانسيل هاي بالقوه منطقه براي جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي به شمار مي رود.
یوسفی تصریح کرد: هم اکنون توسعه فرودگاه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در دستور کار قرار دارد که جزو طرحهای اولویت دار بوده و به احتمال زیاد با سرمایه گذاری داخلی انجام می شود.
وي وجود فرودگاه بين المللي خليج فارس و مجتمع بندري پارس با توان پهلو دهي 25 كشتي به صورت همزمان را از ديگر ظرفيت هاي منطقه براي جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي عنوان كرد.
*** ایجاد اورژانس هوایی در منطقه ویژه اقتصادی یوسفی تاکید کرد: ایجاد اورژانس هوایی و احداث یک مرکز سوانح و سوختگی از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد تا بتوان با تقویت ظرفیتهای رفاهی، دغدغه های نیروهای داخلی و خارجی را به کمترین میزان ممکن رساند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان این که این سازمان وظیفه اداره و راهبری حوزه عملیاتی پارس جنوبی، پارس ٢ و پارس شمالی را زیر نظر وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران عهده دار است، گفت: هدف اصلی ما برنامه ریزی، ایجاد زیر ساختهای نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای توسعه صنایع بالادستی، میان دستی و پایین دستی با رویکرد توسعه اقتصادی است، از این رو تمرکز خود را روی ایجاد ٢٩ فاز اسمی پارس جنوبی در قالب ٢٤ فاز قرار داده ایم.
انتهای پیام/