معاون دانشگاه و رئیس سازمان سمای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای دستیابی به پیشرفت اقتصادی در کشور باید در تمامی مقاطع تحصیلی دانش‌آموزان تکنسین تربیت انجام شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد قلی‌زاده در اختتامیه نهمین جشنواره پژوهش‌ها و اختراعات دانش‌آموزان سمای کشور که به میزبانی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد واحد قائم‌شهر برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه دانشگاه، سازمان سما با مدیریت جدید و با نگاه تعلیم و تربیتی توانسته است در آموزش و پرورش و تا مقطع کاردانی در آموزش عالی نقش خود را خوب ایفا کند.

وی افزود: سازمان سما این توانایی را دارد که با اندکی صبر و حوصله و برنامه‌ریزی در سال‌های آینده اولاً سهم بیشتری از دانش‌آموزان آموزش و پرورش را به خود اختصاص دهد و ثانیاً دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را تأمین کند. نظام تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی اگر با عمل همراه باشد، می‌تواند اکنون  نهال‌هایی را بکارد و در مراحل دکترا به آن ببالد.

قلی زاده با توجه به تربیت تکنسین گفت: سازمان سما در رویکرد جدید بر این باور است که جمهوری اسلامی ایران باید توجه اساسی بر تربیت تکنسینی که خیلی زود به بازار کار برسد، داشته باشد. سازمان سما به دنبال تبدیل شدن به مرکز مهارت‌محوری تا مقطع کاردانی است تا استعدادها را در مدارس سما شکوفا کند.

رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد شکوفا شدن خلاقیت را بدون برنامه‌ریزی، هدف دار بودن، دانستن قوانین زندگی و امید و عشق به آینده امکان‌پذیر ندانست و گفت: قانون زندگی قانون دانستن‌های مداوم است که با آن یاد می‌گیریم و پیشرفت می‌کنیم.

قلی‌زاده به گسترش پژوهش در بین دانش آموزان سما تأکید کرد و گفت: پژوهش باید تبدیل به یک فرهنگ شود و رشد جامعه نیاز به  خردورزی و پژوهش دارد.

وی با بیان اینکه سازمان سما دارای 650 مدرسه و 61 هزار دانش‌آموز در سطح کشور است، تربیت معلمان پژوهش‌محور با اندیشه پژوهشی، لذت‌بخش کردن محتوای آموزشی و پژوهشی، آموزش مهارت‌های گروهی و داشتن کتابخانه‌های مجهز را از وظایف سازمان سما عنوان کرد.

قلی‌زاده با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته تاکنون در درجات علمی موفق ظاهر شود، اظهار کرد: باید میان فرهیختگان علمی و دانشجویان، کلوپ علمی راه‌اندازی شود تا دانشجویان بتوانند با راهکارهای علمی آشنا شوند. 

دانش آموزان پژوهشگر و مخترع مجاهدان علمی عرصه اقتدار کشور هستند

رئیس واحد قائم شهر هم در اختتامیه این جشنواره بر توجه ویژه به جهاد علمی در کنار اقتصاد و فرهنگ تاکید کرد و دانش آموزان پژوهشگر و مخترع را مجاهدان علمی عرصه اقتدار و اعتلای ایران اسلامی دانست و گفت: اگر ایران بخواهد اقتدار پیدا کند بر اساس نظر مقام معظم رهبری باید بر 3 پایه اقتصاد، فرهنگ و علم توجه زیادی داشته باشد.

محمدرضا باقرزاده با بیان این نکته که امروز دانشگاه آزاداسلامی برهر 3 پایه توجه کرده اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت دکتر میرزاده و ارائه اندیشه‌های تازه توانسته است در هر 3 عرصه وارد شود، طرح‌های دانش بنیان، تنوع و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و توجه بیشتر به کیفیت در آموزش و پژوهش شاهدی بر این مدعاست.

دبیر هم اندیشی استادان دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران گفت: سازمان سما  با تلاش‌های دکتر قلی‌زاده که با برنامه‌های جدید توانسته است فعالیت‌های این سازمان را به سمت امور دانش پایه سوق دهد دچار تحول و پیشرفت‌های چشمگیری شده است.

باقرزاده خطاب به دانش آموزان مخترع گفت: در تفکر جهادی تفکر باید جهت دار و مبتنی بر حل مسئله باشد که شما پژوهشگران به آن توجه کردید و توانستید تا حدی این دانش را کاربردی کنید، پژوهش سنگ بنای توسعه است و نبود پژوهش موثر موجب می‌شود کشور از پیشرفت لازم در بخش آموزش نیز برخوردار نباشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی که یکی از تولیدات فاخر انقلاب اسلامی و از افتخارات جهان اسلام بشمار می رود توانسته است با تعریف مدارس سما چرخه آموزشی را تکمیل کند.به گزارش آنا، وی تاکید کرد: پژوهش ها باید نیازمحور باشند و الگوهایی برای آموزش طراحی شود تا بتوانیم به شکلی بهینه از منابع انسانی استفاده کنیم.

نهمین جشنواره اختراعات و پژوهش‌های سما دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان سازمان سما، احمد شاهورانی نماینده تام‌الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه‌های شمال کشور، محمد صالحی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، روسای واحدهای دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران، رئیس و هیئت رئیسه واحد قائم‌شهر در تالار شهداء دانشکده علوم انسانی این واحد دانشگاهی برگزار شد. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.