مریم فلاحی محقق مرکز ماهیان استخوانی دریای خزر در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، افزود: بطور کلی جداسازی، خالصسازی و کشت نیمه انبوه و انبوه جلبکها از سال 1380 در مرکز ماهیان استخوانی دریای خزر آغاز گردید و طی این بررسیها 39 گونه از میکروجلبکهای اکوسیستمهای آبی گیلان جداسازی، خالصسازی و کشت نیمه انبوه و انبوه آغاز گردید.
وی گونههایی از جلبکهای سبز-آبی را دارای خاصیت ضدقارچی، ضدباکتری و آنتی بیوتیکی دانست و افزود: با بهرهبرداری و استخراج مواد موثر جلبکها میتوان ارزشهای اقتصادی را جلوهگر نمود و در راه پیوند علم و صنعت گام برداشت.
انتهایپیام/