نوزادانی که از شیر خشک تغذیه می‌کنند، احتمال ابتلای آن‌ها به اسهال بیشتر از کودکانی است که از شیر مادر تغذیه می‌کنند.

 غلامرضا حاتمی، رئیس انجمن کودکان ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تحقیقات مختلف در سراسر دنیا مزایای شیر مادر را اثبات کرده‌اند، گفت: نوزادان باید از ساعات اولیه تولد از نعمت شیر مادر برخوردار باشند، چرا که از این طریق می‌توان میزان مرگ و میر نوزادان را تا حد زیادی کاهش داد.

وی ادامه داد: طبق تحقیقات، کودکانی که تا دو سال از شیر مادر تغذیه می‌کنند، احتمال ابتلای آن‌ها به سرطان و مشکلات گوارشی کمتر است.

حاتمی با بیان اینکه شیر مادر بهترین غذا در زمان ابتلای نوزادان به اسهال است، عنوان کرد: برخی از مادران در زمان اسهال کودک خود، شیر دادن به او را قطع می‌کنند، در حالی که این کار یک اشتباه محض است، چرا که مواد مفید موجود در شیر مادر خود می‌تواند در درمان اسهال نقش بسزایی داشته باشد.

وی در خصوص مصرف شیر خشک در نوزادان عنوان کرد: کودکانی که به هر دلیل از مصرف شیر مادر محروم هستند و نیاز به مصرف شیر خشک دارند، علاوه بر هزینه‌های اختصاصی که برای خانواده دارد و باعث احتمال بروز اسهال در آن‌ها و در نتیجه مراجعات مکرر به پزشک و  بستری شدن کودک در بیمارستان را به دنبال خواهد داشت.



انتهای پیام/

برچسب ها: نوزاد ، شیرخشک ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.